Tysiuniek Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2010 Uff, góra z dołem nawet się skleiła bez specjalnych wycieków kleju.Tylko że...nieprzyjemna niespodzianka. HardTop okazał się zwichrowany, trzeba było skorzystać z Super Atacku. Ale jakos poszło. Wieczorem czeka mnie wyzwanie. Manufaktura produkcji lusterek. Modelina, "lustrzana" folia samoprzylepna, gięty na ciepło plastik.Zobaczymy... Podstawa będzie taka (zrobione jakiś czas temu). Teraz szlifowanie, nadawanie wypukłości,żłobienie rowków, "cycków", robienie wewnętrznych przegródek. Przydałaby sie lupa jubilerska Że też Academy nie może dać "normalnych" lusterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 No kolejna piękna robota - jestem pod wrażeniem!!!! Nie mogę się doczekać, żeby na żywca zobaczyć Twoje nowe dzieło (pewnie się nie dasz namówić, żebyś w niedzielę zabrał ze sobą ;> ) Pzdr. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2010 Oj, chyba nie zabiorę, zresztą wątpię abym go ukończył do niedzieli. Świetne zdjęcia Mi-6.Kapitalna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2010 UKM 2000 (PKM) -będzie postawiony na obrotnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 2 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2011 Lustra od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi