Arek17 Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Witam. Po kilku dniach skończyłem Tankietke. Model jeżeli chodzi o spasowanie 3/6. Niestety oryginału sie nie da zrobić z zestawu. Oto co ja z nią zrobiłem Najpierw pozwole sam siebie skrytykować: -gąsiennice tragiczne -niedomalowania -ogólnie zle sklejony. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Plus za próby z washem (wyglądają fragmentami nieźle), reszta ...hm.... wolniej, dokładniej i staranniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzywa Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Gąski w ogóle są pomalowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2010 Tak gąski są pomalowane Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi