MINSTRAL Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 witam oto moj nowy szalony pomysł tym razem Nashorn z dragona w skali 1 :144 Umieszczony w standardowej żarówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew16 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Masochista - piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 o kurde, ale czad, poklony tylko nie rozumiem po co jest ta trawka ona dodaje realizmu do lezacej na ziemi gigantycznej zarowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Pirx Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Faaaaaaaaaaaaaaajne...))))))))))) Czytalem kiedys opis i ogladalem fotki z klejenia jakiegos żaglowca w takim kloszu...Sterta pincetek i wio... Gratuluje perfekcji i cierpliwosci, czysty fajnie wykonany... A moze bys tak opowiedzial jak to zrobiles?? Sam bym sobie takie cudo wyklepal...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2010 normalnie odcięta końcówka żarówki i wsadzony skeljony i pomalowany nashorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Cześć Fajnie - tylko źle mi się kojarzy to coś pod gąsinicami nashorna. Wygląda jak by ktoś puścił pawia do żarówy Sorry ale tak mi się nasunęło. Ale pomysł jest the best! Jak najbardziej jestem za różnymi takim "szalonymi" odstępstwami - to dodaje uroku modelarstwu Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi