slawek632 Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Model przyjemny i prosty polecam zrobiony prosto z pudła i to by bylo na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 „Kamo” trochę kwadratowy , i brak śladów używania „silnika” po za tym całkiem fajny , sam walczyłem z „ICM-em” w 1:72 ,ale ICM wygrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senny Napisano 14 Lutego 2007 Share Napisano 14 Lutego 2007 Popieram brak śladów używania silnika... Wygląda jakby ledwo z linii montażowej wyjechał i nawet raz go nie odpalali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roberto Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Bardzo ładny modelik , może delikatne okopcenia dodały by mu uroku ? Tylko uważaj jak chciałbyś robić jakieś obicia bo większość tego samolotu to drewno było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Prosto z fabryki . A szczerze mówiąc sam chcę zrobić jakiś model bez brudzingu... Idealnie czysty, bez skazy... Dla mnie jest Bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Właśnie kupiłem sobie I-16 w 1:48 , tyle tylko że z Signum , polowałem na niego z 1,5 roku. Jestem ciekaw jak mi wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 dzieki za opinie moze skusze sie na jakis maly dymek przy silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 śliczny, tylko trochę za czysty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 Szczegolnie jak na sowieta powinien byc umazany ale jeden czyscioch w kolekcji musi byc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przem961 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 bardzo ladny a u mnie su-34 na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi