kiwaczek Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Witam Oto moj najnowszy nabytek czyli kolejny klasyk rajdowy Peugeot 205 T16. Chcialbym zbudowac kolekcje samochodow ktore wygaly Rajd Monte Carlo a ten wygral w 1985r. Model zapowiada sie ciekawie, karoseria w 2 kawalkach, swietne opony, blaszki w cenie modelu i tylko kalki ze starosci juz zolte ale mam nadzieje ze sa do uratowania dzieki pomocy modelarzy i ich porad na tej wlasnie stronie. Pozdrawiam i zapraszam do uwag. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Eh też marzy mi się taki model naprawdę ciekawa konstrukcja, napewno go kiedyś kupię zwłaszcza że Tamiyia taki ładny model zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Świetny! Gdzie i za ile można sobie sprawić taka przyjemność? Na mojehobby jest taki ale od Hellera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 Świetny!Gdzie i za ile można sobie sprawić taka przyjemność? Na mojehobby jest taki ale od Hellera. Znalazlem go na Ebay za $30 plus przesylka. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Na allegro też jest: http://allegro.pl/item1072954200_peugeot_205_turbo_16_works_rally_car_tamiya.html Osobiście mam już sklejony ten model i mogę go polecić innym Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Abarth_127 a jakaś galeryjka z tego modelu jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Chodzi Ci o ten model, który ja zrobiłem ? Tak jego galeria jest ale na innym forum, więc nie wiem czy mogę tu wstwaić link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Inni wstawiają, więc nie sądzę żeby było wielką zbrodnią jakbyś ty wstawił link do innego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Abarth_127 no daj link, pochwal się, bo model jest ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Tak więc: http://www.modelowanie.fora.pl/auta-sportowe-galeria,9/peugeot-205-turbo-16-tamiya,936.html Jest to jeden z moich pierwszych modeli, robiony jakieś 1,5 roku temu więc idealny nie jest, ale można sobie zobaczyć co i jak tam Tamiya zrobiła ;) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 Tak więc:http://www.modelowanie.fora.pl/auta-sportowe-galeria,9/peugeot-205-turbo-16-tamiya,936.html Jest to jeden z moich pierwszych modeli, robiony jakieś 1,5 roku temu więc idealny nie jest, ale można sobie zobaczyć co i jak tam Tamiya zrobiła ;) Pozdro. Dzieki za link. Zaczynam warsztat w najblizszych dniach i bede mial dobry punkt odniesienia przy budowie mojego modelu. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi