MartiniOCP Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Witam. Nieśmiało zamieszczam zdjęcia z mojego drugiego projektu ( w zasadzie 3, ale 2, tzn. Fiat 500, wyszedł jak tłusto szpachlowane E30 z polskich dróg). W każdym razie proszę o (srogie) komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 szyby chyba nie są zbyt dokładnie wklejone, jakieś szpary powstały. poza tym model mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Mnie się podoba, naprawdę. Przydalo by się jedynie jeszcze trochę obić... Ale wg, mnie jak na 3 model, jest Git. Miód malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 11 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2010 Dziękuje za oceny. Co do obijania - nie chciałem przeholować, na zdjęciach nie do końca widać wszystkie miejsca na których są odpryski. Następnym razem postaram się zrobić to lepiej. Szyby - fuszerka jak nic. Jakoś tak dziwnie zrobione prowadzenia, i ciężko wchodziły. No ale fakt faktem, można było lepiej. Poza tym, jedna pękła przy wycinaniu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Bardzo ładnie sklejony i pomalowany pojazd. Podoba mi się to, że nie jest całkowicie zdewastowany jak to jest teraz modne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 3 model? Duże brawa. Czysto sklejony, ładnie pomalowany. Jest wash, może lekko ciemniejszy powienien być, ale widać że ograniasz co i jak- reszta przyjdzie z czasem Jeżeli mogę Ci cos doradzić- żeby modele Twoje nie były zbyt nudne, monotonne w odbiorze, spróbuj sie bawić z różnicowaniem koloru- filtry, biedronki, delikatne zacieki po deszczu. Idziesz w dobrym kierunku, tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2010 Cały czas eksperymentuje z "dodatkami". Tutaj, oprócz brudzenia, washowania, spróbowałem biedronki. Z Waszych komentarzy wnioskuje, że efekt jest za słaby (jak się dobrze przyjrzeć, rdzawe zacieki widać troszkę na lewym profilu, spod nitów). W każdym razie, na warsztacie stoi kolejny dziwoląg (daimler dingo) i na nim postaram się zrobić to lepiej. Jeszcze raz dziękuje za komentarze i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Też mam Dingo na warsztacie, pokaż jak Ci idzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi