Ł.Sosnowski Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Witam. Rozgrzebałem ostatnio tytułowy model. Mam zamiar trochę pobawić się w walorkę, zwłaszcza silnika i kabiny. Jak dotąd zdziałałem tyle: I stan dzisiejszy. Koła i kabina założone na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Niezłe tempo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 no silniczek fajnie podrasowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2010 Dzięki, ale to dopiero początek kablowania przy silniku Został jeszcze cały przedział do uzbrojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Mam go w najbliższych planach! Licze na porządną relacje, tak żebym mógł do niej sięgać przy budowie swojego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 Witam. Powoli do przodu. Tym razem kabina. Dorobiłem nagrzewnicę, przewody elektryczne, wykładzinę i uchwyt. Zacząłem też blaszki Voyagera. Teraz będę robił instalację pneumatyczną wewnątrz kabiny. Trumpek zapomniał dać paru drobiagów w kabinie, a myślałem że model jest bardziej zdetalowany. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Witam Byłbym wdzięczny gdybyś mi udostępnił dokumentacje z której korzystasz- napisz na Priv jeśli możesz. Bardzo fajnie to wygląda, wielki plus za próbe wyczerpania tematu jesli chodzi o waloryzację. Które malowanie, jeśli mogę spytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 Jeszcze nie wiem które będzie malowanie, ale wybieram między egipskim a polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 wybierz polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinR Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Wygląda ciekawie czekam na postępy prac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Kolejny kosmita szczególarz. Super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Rany boskie- ty byś i modelowi ryby skrzela dorobił...Nie korciło cię kiedyś, by zrobić jakąś ciężarówkę w klimatach filmu MadMax? Nie dość, że instalacje pneumatyczną miałbyś w kabinie, to i kilka drobiażdżków przyspawanych tu i ówdzie ? Jak na razie - sprzeciwiam się wykładzinie , to zbędne luksusy No i głosuję za Egiptem- przybrudzony pojazd w piachu...mmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 25 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2010 Dzięki Jak Rosjanie nakręcą własnego Mad Maxa, to wtedy pomyślimy To mogłoby być fajne, taka klatka na podwoziu UAZa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 12 Lipca 2010 Autor Share Napisano 12 Lipca 2010 Kolejny mały kroczek. Poskładałem już wszystko co będzie w kabinie (siedzenia schną, nie chciałem ich dotykać), pomalowałem bazą i dałem washa. Chyba jednak zrobię wersję egipską, jakoś bardziej mi się podoba to malowanie, takie kolorowe Jutro powinienem zamknąć kabinę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 12 Lipca 2010 Autor Share Napisano 12 Lipca 2010 Dzięki, uszczelka zestawowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Dzięki, uszczelka zestawowa. Zrób na siedzeniach "skajkę-niepękajkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Masz pomysł jak? Folia aluminiowa, czy jakiś inny patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Masz pomysł jak? Folia aluminiowa, czy jakiś inny patent? Jak piszesz, folia aluminiowa albo chusteczka higieniczna. Albo lekko zmarszczyć fotele za pomocą nitro tak jak się robi fakturę odlewu. Nie to żeby zaraz robić porwane siedzenia tylko wysiedziane i odgniecione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Ok, spróbuję z nitro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Witam, powstała modna i wygodna tapicerka (husteczka) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 14 Lipca 2010 Autor Share Napisano 14 Lipca 2010 Kabina zamknięta, reszta brudzenia po wkeljeniu w ramę. Ślad po paluchu usunięty Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 16 Lipca 2010 Autor Share Napisano 16 Lipca 2010 Pomalutku do przodu, Rama prawie gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 18 Lipca 2010 Autor Share Napisano 18 Lipca 2010 Mały updejt . Zmontowałem płytę z siodłem, oraz stojak na zapasowe koła. Blachy są w większości lutowane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 22 Lipca 2010 Autor Share Napisano 22 Lipca 2010 ZiŁ poskładany. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 kawał dobrej roboty ;) Pamiętam jak jeszcze za czasów wojaczki w takim siedziałem. smok i wir w baku ale maszyna ze swoim urokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi