Radek Filipek Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Fajna robota i bardzo ladne zdjęcia Blaszki, widzę, lutujesz. A czym, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 22 Lipca 2010 Autor Share Napisano 22 Lipca 2010 Dzięki Do lutowania używam małego palnika z Praktikera oraz pasty 62/36/2 firmy AG Termopasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 23 Lipca 2010 Autor Share Napisano 23 Lipca 2010 Model dostał Surfacera, być może dziś pomaluję go bazą. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 O żesz Ty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 24 Lipca 2010 Autor Share Napisano 24 Lipca 2010 Witam, ZiŁek już pomalowany, baza H313, zielony H420+H304+rozjaśnienia. ' Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Tak cichaczem tutaj zajrzałem i widzę, że powstaje naprawdę fantastyczny model. Oby tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Na melodię znanej kolędy: Wśród nocnej ciszy Łukasz maluje Nakłada washe oraz cieniuje Czym prędzej się wybierajmy Jego cuda podziwiajmy W wielkim zachwycie W wielkim zachwycie Przyszli ujrzeli Jego modele Achów i ochów było tak wiele Hej Łukaszu nasz kolego Podziwiamy ZIŁA Twego Wydajemy przy tym jęki Bo nam opadają szczęki ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Na melodię znanej kolędy: Osz kurcze Świetne, jak i model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 24 Lipca 2010 Autor Share Napisano 24 Lipca 2010 Dzięki Paweł, kolęda świetna , ale bez przesady, po prostu pomalowałem model Ty malujesz o wiele lepiej (patrz T-80) Przy okazji, coś tam przy silniku zrobiłem: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Paweł Czarnocki widzę, że mamy poetę na forum Ł.Sosnowski silnik elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Świetne Pawle! Czy można liczyć na to, że płyta ukażę się już na tę gwiazdkę ? \ Przepraszam za offtop. Silnik wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 25 Lipca 2010 Autor Share Napisano 25 Lipca 2010 Dzięki Model dostał washa, miałem założyć maskę z jednej strony, ale zrezygnowałem. Odpadło kilka części, ale to się doklei. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Ził, mistrzostwo świata!!! Ja jednak czekam na Twojego abramsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam, Ził po nieciekawych przygodach dostał nowy lakierek, zaczynamy więc zabawę od nowa Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Pustynne barwy - czyżby Irak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Egipt, '73. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam, Ził po nieciekawych przygodach dostał nowy lakierek, zaczynamy więc zabawę od nowa A co go spotkało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Namalowałem obicia, po czym stwierdziłem że zwaliłem je całkowicie, i model dostał warstewkę surfacera. Jak już odleżał urzędowy czas wyszlifowałem go i zacząłem malowanie od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 22 Września 2010 Autor Share Napisano 22 Września 2010 Lecimy dalej. W dzisiejszym odcinku mamy model po washu, schnący i oczekujący na młotkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 28 Września 2010 Autor Share Napisano 28 Września 2010 Obicia na razie czekają, za to ZiŁ dostał obuwie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 15 Października 2010 Autor Share Napisano 15 Października 2010 Ciągnik gotowy, oczywiście na koniec okazało się że szyby pod maskami się uświniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2011 Monologu ciąg dalszy. Zebrało mi się na wykańczanie dawno zaczętych modeli :P Efekt weekendowej dłubaniny. I rama. Tutaj mamy przykład elementów szpachlolubnych. Na elementach ramy doliczyłem się około 60 wypychaczy. Plus szpachlowanie łączeń belek poprzecznych i zbiorników. Ale najgorsze mam już za sobą, teraz pójdzie z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi