Krzychu126 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 No dla mnie bomba Też mam w dalszych planach Trampka więc obserwuję uważnie to co robisz Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Lipca 2010 Autor Share Napisano 26 Lipca 2010 Praca Chłopaków zakończona. Zapraszam do galerii Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 Gdyby nie te kalki na dachu byłby idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Lipca 2010 Autor Share Napisano 27 Lipca 2010 Gdyby nie te kalki na dachu byłby idealny No cóż każdy ma swój gust. Pan Gienek chciał totalnie szpanerskiego szpanu rodem z początku lat 90-tych, tak więc naklejki pojawiły się również na dachu Dzięki za opinie! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Bardzo ładny i extra wykonany A nie lepiej było zamiast tych nalepek dachowych (też mi tak sobie sie podobają) zrobić taką na szybę przednią z napisem z tamtych czasów ? CIEBIE, RALLY itp. Pamiętam jeszcze na szybach takie stworki. Podstawka fajny pomysł z napisem tylko wg mnie model zasłania go. Ja u siebie robiłem tak Pozdrawiam Jacek J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Share Napisano 28 Lipca 2010 Niestety ani pasa odblaskowego, ani wspomnianych przez Ciebie napisów nie miałem. Marzył mi się napis odblaskowy Michelin, taki jak w ostatnim odcinku "Zmienników", no ale cóż poradzić. Stworki a la Kilroy na bocznych szybach również są symbolem "tuningu" tamtych czasów. Mógłby ktoś pomyśleć nad stworzeniem kalkomanii z takimi bajerkami. Myślę, że znaleźliby się na nie chętni Twój Kredens przypomina pewien popularny w Kalifornii i Meksyku samochód. Taki El Camino 125p Świetna sprawa! Co do mojej podstawki to została ona podłożona pod spód do zdjęć, a ostatecznie stanie za Trabantinią na regale mojej siostry, obok kolekcji Fordów Mustangów, które są jej ulubionymi gablotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Niestety ani pasa odblaskowego, ani wspomnianych przez Ciebie napisów nie miałem. Marzył mi się napis odblaskowy Michelin, taki jak w ostatnim odcinku "Zmienników", no ale cóż poradzić. Stworki a la Kilroy na bocznych szybach również są symbolem "tuningu" tamtych czasów. Mógłby ktoś pomyśleć nad stworzeniem kalkomanii z takimi bajerkami. Myślę, że znaleźliby się na nie chętni Twój Kredens przypomina pewien popularny w Kalifornii i Meksyku samochód. Taki El Camino 125p Świetna sprawa! Co do mojej podstawki to została ona podłożona pod spód do zdjęć, a ostatecznie stanie za Trabantinią na regale mojej siostry, obok kolekcji Fordów Mustangów, które są jej ulubionymi gablotami. Witam. Ja będę kupował papier do kalkomanii lub zamawiał zrobienie, więc moge coś dorzucić na ćwiartkę kartki. Ale myśle że to po wakacjach. Jak coś byś chciał to daj znać. A co do Fiata to on jest z papieru . http://www.konradus.com/forum/read.php?f=1&i=116537&t=116537&filtr=0&page=1 jak zresztą inne moje pozostałe modele. Pozdr JJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Share Napisano 28 Lipca 2010 Dzięki za propozycję Pomyślę, bo może przyda mi się coś do Mini Coopera. Nie dość, że El Camino 125p, to jeszcze z kartonu. Niesamowita sprawa. Gratuluję i podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Ja będę kupował papier do kalkomanii lub zamawiał zrobienie, więc moge coś dorzucić na ćwiartkę kartki. Ale myśle że to po wakacjach. Jak coś byś chciał to daj znać To może ja bym się dorzucił z napisem SONY na tył mojego maluszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Share Napisano 28 Lipca 2010 To może ja bym się dorzucił z napisem SONY na tył mojego maluszka? A może Pioneer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 To może ja bym się dorzucił z napisem SONY na tył mojego maluszka? A może Pioneer? Oj nie panowie, napis musi być BLAUPUNKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 SONY! Te są chyba najpopularniejsze. A poza tym inny by się nie zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi