Kermit Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Chociaż projekt już ruszył pełną parą, dobrze byłoby go usystematyzować i ustalić jakieś ramy, w których trzeba będzie się trzymać. Proponuję ustalić, czy projekt będzie miał jakieś ramy czasowe, czy będzie ograniczenie liczby użytkowników i inne takie sprawy. Zgłaszajcie tutaj swoje uwagi; moją propozycją jest (oczywiście nie musi być uznana), aby w tematach warsztatowych dodawać nazwę użytkownika - np. "[sławko] Tu-154M + kalka "handmade"" lub dowolny inny układ. Poza tym, żeby nie było, że się panoszę czy coś, inicjatorem całego "zamieszania" nadal pozostaje Lucas HS, a wraz z nim promotorem jest Sławko. Zatem, koledzy, do Was należy ostateczna decyzja w poruszonej przeze mnie kwestii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Mam następujące pytania : 1. Jak rozumieć tytuł projektu "Lotnictwo Rządowe RP", a dokładniej czy tematem jest tylko III RP (36.SPLT), czy też okres PRL, Rzeczpospolita na Uchodźstwie i II RP wchodzą w grę 2. Jeśli tylko III RP, to czy w grę wchodzi tylko Tu-154 czy też pozostałe statki latające 36.SPLT 3. Rzeczpospolita na Uchodźstwie - czy samoloty użytkowane przez najwyższych dowódców wojskowych też się kwalifikują PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2010 ZIO BY NAITT: Zdaje się, że chodzi o 36.SPLT i to w dniach około-wypadkowych. Ale, jak już wspomniałem, nie ja tu podejmuję decyzję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Dodawanie do tytułu członu z nazwą użytkownika może ułatwić przeglądanie warsztatów ale nie chciałbym na sztywno określać reguł - może lepiej nie ograniczać pomysłowości forumowiczów ? Co do ram czasowych to jeszcze nie mam pomysłu czy jakieś wprowadzać... Wszelkie podpowiedzi mile widziane Zaproponowałem taki temat (Lotnictwo rządowe RP) właśnie z myślą o rozszerzenie tematyki żeby nie było zbyt monotonnie. Ja byłbym za tym by zagościły tu także i inne konstrukcje niż Tu-154, Mi-8, Jak-40. Konstrukcje lotnictwa II, III RP, PRL, Rzeczpospolitej na uchodźstwie mogły by urozmaicić projekt Lucas HS - co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Ja przystaję na wszystkie ciekawe pomysły, uważam, że nie ma co na siłę zacieśniać reguł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Wygląda na to, że tematykę mamy już określoną - maszyny, które służyły do przemieszczania drogą powietrzną członków polskich rządów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Dokładnie. Co do ram czasowych - to chyba niepotrzebne, bo nie mamy do czynienia z żadną rocznicą etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salu123 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Ruchy kontynentów... Położenie słońca i gwiazd. To tylko część świata, nad, którym panuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi