Black&White Napisano 3 Października 2010 Autor Share Napisano 3 Października 2010 Końcowe prace przy wnętrzu: Następny pomysł do zrealizowania to: Tłumik też pasuje pięknie I wykonanie jednego z dwóch zbiorników paliwa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekpilawa Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 super ale na żywo jak widziałem to jeszcze bardziej super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Bardzo mi sie podoba wnetrze, dosc oryginalnie to wyglada, ale tez przede wszystkim czysto wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 12 Października 2010 Autor Share Napisano 12 Października 2010 Aktualizacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekpilawa Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 a korek wlewu paliwa zostawisz taki świecący czy będzie czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 wojtekpilawa Będzie taki jak jest teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 30 Listopada 2010 Autor Share Napisano 30 Listopada 2010 Po dłużej przerwie prace nad modelem ruszyły pełną parą Czekam na waszą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 Pryśnij go podkładem wtedy ocenimy, na razie wszystko w jak najlepszym porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 Dawid, podwozie wyglada jak najbardziej o.k.. Z bakiem tez sobie bardzo dobrze poradziles i fajnie to razem wyglada, ale - na trzecim zdjeciu od gory (post z 12 10.2010) ten element zawieszenia, ktory wypelniles szpachla zassal ci druga strone i jest tam niewielki "dolek". Czy dasz rade to poprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 2 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2010 lolek300124 Do podkładu jeszcze trochę daleko, najpierw muszę uzupełnić parę miejsc szpachlą i wyszlifować kabinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 2 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2010 tomeka6 Właśnie nie wiem jak przeoczyłem to Zobaczyłem to dopiero w tedy gdy już przykleiłem ten element raczej nie będę tego odrywał bo mogę narobić więcej szkód niż jest teraz. Mam nadzieję, że gdy przykleję drugi zbiornik i nadkole to zasłoni ten drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 tomeka6 Właśnie nie wiem jak przeoczyłem to Zobaczyłem to dopiero w tedy gdy już przykleiłem ten element raczej nie będę tego odrywał bo mogę narobić więcej szkód niż jest teraz. Mam nadzieję, że gdy przykleję drugi zbiornik i nadkole to zasłoni ten drobiazg. Nie no oczywiscie, ze nie bedzie tego widac. Tez tak sobie kiedys zrobilem. Wydaje mi sie, ze najlepiej byloby wyciac kawalek polistyrenu tak na ksztalt tego otworu i przykleic do wnetrza tej czesci, dopiero potem dac troche szpachli i wyszlifowac. Wtedy ci szpachla nie stopi plastiku. Zapowiada sie bardzo fajny model wiec czekam na koncowy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 12 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2010 Kabina już po podkładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 14 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 No trzeba przyznać rama czysto i schludnie wykonana Bardzo mi się podoba Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 Aktualizacja: Czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Hehe ciekawie wykorzystane stopnie od magnumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Kawal dobrej roboty Dawid tylko co sie stalo z akumulatorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Wieeeelki minus za ludzika sikającego na VOLVO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2011 tomeka6 Chyba raczej nie będzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Dawid, nie kazda Scania ma akumulatory ulokowane tak jak "dyktuje" fabryka, takze sie nie przejmuj. Zaraz przed tylnym zawieszeniem kabiny (tak ponad skrzynia biegow) mozesz zamontowac "polke" i dac tam akumulator. Widzialem takie rozwiazanie kilka razy szczegolnie w trojosiowych ciagnikach (P. Bjarne Andersen Scania R 500, Ronny Ceusters Scania R 500 "pusher"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2011 Aktualizacja Wykonanie lusterek: Szybka od szyberdachu została przyciemniona (czarna folia do szyb) Kabina gotowa do lakierowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 2 Lutego 2011 Autor Share Napisano 2 Lutego 2011 Pomyślałem o wykonaniu pewnego elementu takiego jak posiada Mariusz w swojej scani. I czekam na waszą opinie lepiej z tym czy bez?? No i wreszcie kierownica: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Pięknie Ci idzie . Jestem pod dużym wrażeniem. Reklama nada "smaczku" Twojej Scanii. Widzę, że kierownica ode mnie ładnie się komponuje we wnętrzu . Oby tak dalej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi