Krzychu126 Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Ja też jestem za tym żeby ta "reklama" znalazła się na kabinie A tak w ogóle to myślałem że Scania "Mario" ma tablice CIN bo chyba stoi ona zaraz za Inowrocławiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Też jestem za tą reklamą Pozdrawiam Mario :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 28 Lutego 2011 Autor Share Napisano 28 Lutego 2011 Jak by się komuś nie chciało przeglądać forum to zrobiłem z nudów filmik budowy modelu: http://www.youtube.com/watch?v=rjuuU3GX9hU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 21 Lipca 2011 Autor Share Napisano 21 Lipca 2011 Witam!! Wiem, że dawno nic się nie działo na moim temacie ale miałem swoje powody i teraz przystępuję do dalszych prac nad modelem. Na początek zacznę od przymiarek i tu już problem bo nadal zastanawiam się nad tą reklamę zostawić czy zdjąć, a jak zostawić to na jaki kolor pomalować: czarny, czerwony albo biały?? hmm jakaś propozycja?? Z reklamą: I bez: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Jeden obrazek mi się nie wyświetla. Podpisany jako ten z reklamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Druga fotka git, ale pierwsza też mi się nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Ta SCANIA wygląda genialnie Mam małą obiekcje co do napisu nad szybą, nie pasuje do kierownicy po lewej stronie ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 21 Lipca 2011 Autor Share Napisano 21 Lipca 2011 Mam nadzieje ze teraz już się wyświetli to drugie zdjęcie Z reklamą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Wydaje mi się że z reklamą wygląda lepiej, ale to będzie zależało od jej malowania. Poza tym bardzo podoba mi się kolorystyka, coś czuje że będzie piękny model. Powodzenia i czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Witam. Musze z ciężkim sercem napisać, że model jest na sprzedaż. Mam nadzieje, że ktoś go dokończy więcej inf pod gg15569903 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi