kacpi1234 Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2010 Są postępy złożyłem podwozie do kupy , oraz zrobiłem cześć wnętrza,ale fotki jutro bo tata już mnie z kompa zgania. Mod: Po co piszesz takie bezsensowne posty ? Będziesz miał fotki to wrzucisz wraz z nowym postem, a nie robić opisową aktualizację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 Więc...Up... -Skleiłem podwozie w całości czyli zamontowałem napęd itd. -Pokombinowałem troszkę przy wnętrzu(wieczorem wkleję więcej fotek bo jestem w trakcie prac) -Boczki w drzwiach pomalowane Komentarze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Wnętrze będzie srebrne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 Nie... Wnętrze będzie czerwono-czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 26 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2010 Dawno mnie tu nie było,ale są postępy: -wklejone siedzenia(jeszcze tylko desko rozdzielcza została do wklejenia we wnętrzu) pomalowana karoseria RACING GREEN Komentarze i opinie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Ładny zielony kolorek wyszedł, ale mało widać. Zrób proszę lepsze, większe fotki przy dziennym swietle Będzie wtedy wszystko ładnie widać. Bo na razie nie ma jak tego ocenić Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2010 Mini skończony...Lecz mała zmiana dach jest czarny... Fotki niebawem,ponieważ chce zrobić troszkę fotek w naturalnym świetle a choroba nie pozwala :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 czekam aż dasz fotki skończonego bo zapowiada sie fajnie ja składałem jakis czas temu tego samego ale jednak auta nie dla mnie moze kiedys go skończe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 14 Lipca 2010 Autor Share Napisano 14 Lipca 2010 Już jest galeria klik Zapraszam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi