krzychu-onisk Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Witam, Wreszcie coś skończyłem. "Coś" bo akurat wielkich powodów do dumy nie ma, jednak jestem w miarę zadowolony, bo znając moje możliwości mógłbym ten model zepsuć na całej linii. Model Revell'a 1:72, same wypraski pochodzą z 2002 roku z tego co dobrze pamiętam. W detale się nie zagłębiałem, ale patrząc okiem subiektywnym zestaw jest całkiem ładny, a przede wszystkim bardzo przyjemnie się sklejało, jedyne co im tu nie wyszło to gąski, pół ogniwka z mało Czego można dopatrzeć na zdjęciach. Ale ogólnie oceniam go dobrze. Wykonany w malowaniu z operacji Pustynna Burza, a sam pojazd ma ciekawie brzmiącą nazwę, mianowicie Saddamizer Malowany farbkami Vallejo Air, wash z czarnego Humbrola, a pigmenty to także Vallejo. Jedyną zmianą w modelu była zmiana części kosza na wykonany z drutu miedzianego. Tak jak pisałem już, idealny to on nie jest. No i czołg w trawie puszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Elegancki. Wykonanie podoba mi się. Poprawność historyczna, nie wiem, nie znam się. Robi miłe wrażenie na widzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 19 Czerwca 2010 Share Napisano 19 Czerwca 2010 Dlaczego uciąłeś lufę km'u? Przydały by sie bambetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2010 Dlaczego uciąłeś lufę km'u? Nie uciąłem, fakt, to co widać to zamiennik, bo oryginał się ułamał i zaginął. Może dlatego jest za krótki. Przydały by sie bambetle. Chciałem, żeby były jednak takowych nie posiadam. A i zapomniałem: viewtopic.php?t=19426&start=0 - Wątek warsztatowy. Oraz fotka oryginału: http://data3.primeportal.net/tanks/greg_smith/m60a1_rise_era/images/m60a1_rise_era_069_of_104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Fajnie zwashowany, pomalowany i posklejany. Ale brudzenie gąsienic trochę nie wyszło, takie wydaje się ograniczone, jakbyś pędzlem nie sięgał w zakamarki i wyrzutniki granatów dymnych są zbyt skierowane w bok. Ogólnie to kończ leoparda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi