Konrad C Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Czołgiem ! Budowa modelu została przedstawiona w wątku warsztatowym.Model nie wyszedł tak jak bym chciał i chyba pójdzie na Alledrogo. :( Użyłem pigmentów ,błota (soda oczyszczona + farba) ,są zrobione zacieki.Dużo czasu poświęciłem wnętrzu które jest nawet dobrze odtworzone. Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Możesz mi powiedzieć co to jest w środku co zajmuje polowe srednicyotworu łożyska oporowego wiezy. przecież to ciortostwo uniemożliwia obrót wieży i strzelanie. O ile sie znam prawdopodobnie jest to stelaż na amunicje chociaż pasuje mi to bardziej na skrzynie z piaskiem. > M.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2010 Stelaż na amunicje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Czerwca 2010 Share Napisano 19 Czerwca 2010 Na wieży widać ślady łączenia, a chyba nie powinny być widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2010 Tak wiem ,ten model wyszedł mi kiepsko.Co wyciąga dla mnie wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi