maszynista93 Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Witam Mam takie pytanko: Czym różnią się wersje MiG 17PF Fresco D od Fresco F-5A i czy ewentualnie da się przerobić F-5A na Fresco D Dodam, że docelowo ma być to Lim5P Będę bardzo wdzięczny za pomoc Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Osobiście nie znam samolotu Fresko F-5A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2010 Może ja coś pokręciłem, nie znam się na samolotach (dlatego pytam) ale tak pisze na pudełku TRUMPETERA nr 02206 Jeśli to to samo co Fresco D to po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Jak jest ze zgodnoscią modelu z oryginałem to nie mam pojęcia, ale model Trumpetera przedstawia MiG-17PF, czyli można z niego zrobić Lim-5P po pewnych przeróbkach. Pozwolę sobie w tym momencie przypomnieć mój temat, w którym na obrazkach widać zasadniczą zewnętrzną różnicę między oboma samolotami. Zajrzyj tu: viewtopic.php?t=13244&highlight=lim5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2010 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi