Szymeeeek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 mam problem,a mianowicie:gdy malowałem swojego trucka to upaćkałem troche szybe i niewiem jak usunąć.Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 12 Lutego 2007 Autor Share Napisano 12 Lutego 2007 chodzi mi o usunięcie farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Proponuję pastę polerską i polerować aż do skutku lub dorobić szybę np. z plexi. Możesz też wykorzystać sztywną folię z pudełek po zabawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 12 Lutego 2007 Autor Share Napisano 12 Lutego 2007 raczej plexa tu nic nie da bo model jest juz sklejony a chcialem troche detali dorobic i tak wyszlo.myslałem o papierze sciernym co wy na to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Papier ścierny 2500 i pasta polerska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Szymczyk Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 a co to za farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 13 Lutego 2007 Autor Share Napisano 13 Lutego 2007 jest to sprey modipa kolor czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi