morfeusz_76 Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 (edited) Przedstawiam wam moje wypociny...Jest to modelik prosto z pudelka z drobnymi waloryzacjami, cały zestaw to Zvezda. Proszę o opinie Edited June 22, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Model czysto sklejony, dobrze pomalowany. Wash jest. jedynie zacieki i ślady eksploatacji nie podobaja mi się. I wstaw proszę zdjęcia, a nie linki. ogólnie model mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeusz_76 Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 ...dzięki za słowa krytyki chciałbym jedynie dodać ze to mój drogi model:) Następne dzięki obserwacja tegoż forum na pewno będą lepsze..mam nadzieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbott Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Jak na mój niezbyt wyszukany gust, jest bardzo dobrze ! Jako że ów model jest spod znaku Zvezdy, zapytam - czy dużo szpachlówki poszło podczas montażu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeusz_76 Posted June 23, 2010 Author Share Posted June 23, 2010 ...no troche szpachli niestety trzeba bylo zuzyc:) ale ogolnie calkiem przyjemnie sie go sklejalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Czarnocki Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Przedstawiam wam moje wypociny... No jeśli tak wyglądają Twoje wypociny to czekam na model do którego się przyłożysz. Jak na drugi model to efekt jest w sam raz. Wróżę Ci szybki rozwój w naszej dziedzinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeusz_76 Posted June 26, 2010 Author Share Posted June 26, 2010 ...dziękuje za słowa uznania. W chwili obecnej mam dożo więcej wiedzy teoretycznej którą postaram się przełożyć na praktykę. Zobaczymy z jakim efektem. Pozdrawiam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts