morfeusz_76 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Przedstawiam wam moje wypociny...Jest to modelik prosto z pudelka z drobnymi waloryzacjami, cały zestaw to Zvezda. Proszę o opinie Edytowane 22 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Model czysto sklejony, dobrze pomalowany. Wash jest. jedynie zacieki i ślady eksploatacji nie podobaja mi się. I wstaw proszę zdjęcia, a nie linki. ogólnie model mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2010 ...dzięki za słowa krytyki chciałbym jedynie dodać ze to mój drogi model:) Następne dzięki obserwacja tegoż forum na pewno będą lepsze..mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abbott Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Jak na mój niezbyt wyszukany gust, jest bardzo dobrze ! Jako że ów model jest spod znaku Zvezdy, zapytam - czy dużo szpachlówki poszło podczas montażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 23 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2010 ...no troche szpachli niestety trzeba bylo zuzyc:) ale ogolnie calkiem przyjemnie sie go sklejalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Przedstawiam wam moje wypociny... No jeśli tak wyglądają Twoje wypociny to czekam na model do którego się przyłożysz. Jak na drugi model to efekt jest w sam raz. Wróżę Ci szybki rozwój w naszej dziedzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 26 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2010 ...dziękuje za słowa uznania. W chwili obecnej mam dożo więcej wiedzy teoretycznej którą postaram się przełożyć na praktykę. Zobaczymy z jakim efektem. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi