kamil83 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Długo zwlekałem z galerią. Zapraszam do oglądania i oceniania. Warsztat tu: viewtopic.php?t=19005&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 No to ja pierwszy! Świetnie wykonane brudzenie, ślady eksploatacji, kalki też są niezłe, ogulnie model nieźle się prezentuje, dawaj jakąś diorame! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 23 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2010 No i z dioramą będzie problem. W życiu żadnej nie zrobiłem, więc jeśli zrobię i pokażę pierwszą dioramę z tym pojazdem, to popsuje cały efekt. Ale fakt dioramka by się przydała. Czas jakąś wyskrobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi