ludlego.mil Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Witam! Pracuje nad Dioramą i mam zamiar użyć zestawu od ITALERi z workami. Tylko czy na mate z trawą mam je przykleić zwykłym klejem modelarskim czy na Wikol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Najlepiej będzie jak użyjesz kleju CA, na wikol wątpię żeby się trzymało, a zwykły klej włoski trawy ci rozpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 Najlepiej będzie jak użyjesz kleju CA, na wikol wątpię żeby się trzymało, a zwykły klej włoski trawy ci rozpuści. Jaki klej włoski? myślałem ,że wikol skleji bo przykleiłem kamienie do trawy wikolem i się trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 włoski trawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 co to za klej? masz jakaś fote jego bo w goglach nei ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Chodziło mi o to że zwykły klej rozpuści włoski z których zrobiona jest trawa A czy włoski klej je rozpuści to tego już nie wiem najlepiej użyj cyjanopanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 A to te włoski a ja włoski klej:D:DD:D Włoski klej dobre:D.JA użyłem zwykłego kleju revella.A co to włoskiego kleju wpisywałem w Google i niema:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek01 Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Ja używam polimeru do takich rzeczy klei wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 ja na revella woziłem trzyma się bo brałem do góry nogami i działa:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi