Vybor89 Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 (edytowane) Na prośbę kolegi Flipera inbox moich świeżo zakupionych felg: SSR Professor VF1, 1:24, 20 cali, Aoshima: Oraz ich przeznaczenie: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=514610338&albumId=897860 Teraz Club Linea L612, 1:24, 20 cali, aoshima: Oraz ich przeznaczenie: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=514610338&albumId=883153 Pozdrawiam Edytowane 29 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Na prośbę kolegi fliper_nx AVS Model F7 20" (jest możliwość zrobienia breloczka) Werfen GT-03 20" W jakim modelu skończą to nie ustalone jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 A nie macie może którychś na sprzedaż? Bo muszę w Suprze wymienić koła, mogę więc ewentualnie jeszcze wyścigowe slicki dać w zamian Vybor89 Widzę że kolejne modele z serii Muscle, oj będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 No na sprzedaż raczej one nie będą i Vybor89 też raczej się ich nie pozbędzie, ale możesz poszperać na modelcentrum lub na mojehobby bo tam też się pojawiły felasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 No na sprzedaż raczej one nie będą i Vybor89 też raczej się ich nie pozbędzie, ale możesz poszperać na modelcentrum lub na mojehobby bo tam też się pojawiły felasie Nawet nie chodzi mi o te konkretne felgi, może być coś standardowego z zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Przemek ja powinienem coś dla Ciebie znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Przemek ja powinienem coś dla Ciebie znaleźć.. Bardzo wdzięczny bym był Najbardziej interesowały by mnie o średnicy zbliżonej do 2cm, o wzorze... pasującym do Supry Napisz co mógłbyś mi zaoferować na PW, to uzgodnilibyśmy szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2010 Vybor89 Widzę że kolejne modele z serii Muscle, oj będzie ciekawie Surprised Owszem kolekcja się rozrasta. Oba modele będą w podobnym stylu co Charger R/T. W planach na przyszly miesiąc są jeszcze Camaro Coupe z '69 i Plymouth GTX z '70. Może kiedyś Hemi Barracuda z '72 Co do sprzedaży felg to mam 3/4 komplety do muscle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Co do sprzedaży felg to mam 3/4 komplety do muscle. Chyba raczej do Supry nie bardzo Chociaż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2010 Chyba raczej do Supry nie bardzo Confused Chociaż.. Są różne pokręcone idee, ale nie przeginaj Fele od muscle nijak nie pasują do Supry, przynajmniej według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Fele od muscle nijak nie pasują do Supry, przynajmniej według mnie. Też tak uważam No ale nic, myślę że uda mi się jednak coś załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Przemek odezwij się na gg - będzie szybciej i wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Witam. Ja z koleji chętnie bym "złapał" to ustrojstwo do breloczka (jak komus zbyteczne) plus jakaś ładna felga. Jeśli ktos ma to prosze o priv PS Przepraszam za nie merytoryczny wpis Pozdr Jacek J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi