subaroman Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 Kolejny model, ktory tyle co zjechal z tasmy montazowej - Subaru Impreza WRC z Rajdu Nowej Zelandii 2006. Baza pod model to zestaw Hasegawy w skali 1/24 w polaczeniu z kalkami czeskiego Reji. Uzylem rowniez kilku elementow fototrawionych. Kasta pokryta zostala czarnym lakierem, pozniej polozylem kilka warstw lakieru bezbarwnego a calosc w miare dokladnie wypolerowalem. We wlasnym zakresie wykonalem chlapacze. Niestety, zeby nie bylo 100% milutko, to lakier bezbarwny uszkodzil kalke na dachu modelu. W zwiazku z tym musze zakupic drugi zestaw naklejek i podreperowac model... Ale to juz tylko kosmetyka!! Pozdrawiam!!! Cytuj
Skoti Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 Piękna subarynka. Połączenie dwóch sportów motorowych w jednym ;). BTW Rossi to chyba Alfą lub Lancią powinien na rajdach śmigać Cytuj
kornik_69 Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Zadziwia mnie prędkość i intensywność z jaką wykonujesz swoje piękne, rajdowe prace Zaprezentowałeś nam kolejną ładną rajdówkę z oryginalnym malowaniem.Nie ukrywam, że bardzo fajnie się je ogląda i mam cichą nadzieję, na jakąś rajdową legendę lat 80-tych i 90-tych (a może tak Mini Cooper z Rajdu Monte Carlo? ) ? Cytuj
opc_tuner_95 Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Jeden Miniak już powstaje z tym, że bez warsztatu, bo nie mam stałego dostępu do kompa Miła Subi, ja tam żadnego uszkodzenia kalki nie widzę, brawo Cytuj
kacpi1234 Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Piękna impreza... gdzie kupujesz te kalki z reji?? Cytuj
myeti Napisano 4 Lipca 2010 Napisano 4 Lipca 2010 Bardzo dobra robota, a w szczególności podoba mi się ten lakier Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi