subaroman Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Kolejny model, ktory tyle co zjechal z tasmy montazowej - Subaru Impreza WRC z Rajdu Nowej Zelandii 2006. Baza pod model to zestaw Hasegawy w skali 1/24 w polaczeniu z kalkami czeskiego Reji. Uzylem rowniez kilku elementow fototrawionych. Kasta pokryta zostala czarnym lakierem, pozniej polozylem kilka warstw lakieru bezbarwnego a calosc w miare dokladnie wypolerowalem. We wlasnym zakresie wykonalem chlapacze. Niestety, zeby nie bylo 100% milutko, to lakier bezbarwny uszkodzil kalke na dachu modelu. W zwiazku z tym musze zakupic drugi zestaw naklejek i podreperowac model... Ale to juz tylko kosmetyka!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Piękna subarynka. Połączenie dwóch sportów motorowych w jednym ;). BTW Rossi to chyba Alfą lub Lancią powinien na rajdach śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Zadziwia mnie prędkość i intensywność z jaką wykonujesz swoje piękne, rajdowe prace Zaprezentowałeś nam kolejną ładną rajdówkę z oryginalnym malowaniem.Nie ukrywam, że bardzo fajnie się je ogląda i mam cichą nadzieję, na jakąś rajdową legendę lat 80-tych i 90-tych (a może tak Mini Cooper z Rajdu Monte Carlo? ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Jeden Miniak już powstaje z tym, że bez warsztatu, bo nie mam stałego dostępu do kompa Miła Subi, ja tam żadnego uszkodzenia kalki nie widzę, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Piękna impreza... gdzie kupujesz te kalki z reji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Bardzo dobra robota, a w szczególności podoba mi się ten lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi