ludlego.mil Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Witam! Otwieram nowy projekt grupowy pt.PZL w projekcie chodzi o to by zrobić samolot/helik w dowolnej skali jaki był zaprojektowany w pzl i produkowany. W grę wchodzi też An-2 i Mi-2 bo były produkowane w PZl.Ci co mają modeli zrobiony wcześniej to mogą dać samą galerię Cytuj
lexxer_monster_machine Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Nie za dużo już tych projektów za pół roku może okazać się, że będzie ich więcej niż działów na Forum. Ja nie przystąpię. Cytuj
skwercio Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 A ja przystąpię, tylko dorwę aparat Nie za dużo już tych projektów za pół roku może okazać się, że będzie ich więcej niż działów na Forum. I co w tym złego? Cytuj
ludlego.mil Napisano 2 Lipca 2010 Autor Napisano 2 Lipca 2010 Oki jak masz złożony model to możesz pokazać fotki złożonego ale ja nie mogę coś przesyłać zdjęć;( Cytuj
skwercio Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Oto Łoś II Więcej zdjęć: KLIK I P-11c Więcej zdjęć: KLIK Cytuj
Gość Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Nie że się doczepiam , ale może by to bardziej zorganizować? W Projekcie Airbus wszystko było w jednym temacie i trzeba było się poruszać po 30 stronach... Cytuj
skwercio Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 ten pierwszy P.11 podoba mi się bardziej niż ten Turbo Orlik... Cytuj
Giulio Niewiadomski Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Oto Łoś II Więcej zdjęć: KLIK I P-11c Więcej zdjęć: KLIK a co to za druty kolczaste na łosiu? Cytuj
skwercio Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Drut do rozcinania samolotów wroga A tak na serio to niepotrzebnie malowałem... Cytuj
ludlego.mil Napisano 3 Lipca 2010 Autor Napisano 3 Lipca 2010 Okej zorganizujemy to lepiej tylko potrzebujemy wątku w projektach grupowych.I tam każdy by otworzył galerie(ci co mają złożone a ci co nie to warsztacik) Cytuj
ludlego.mil Napisano 3 Lipca 2010 Autor Napisano 3 Lipca 2010 Jak dostaniemy osobny wątek to pokaże jakie modeliki wchodzą w grę Cytuj
tryingtobe Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 Okej zorganizujemy to lepiej tylko potrzebujemy wątku w projektach grupowych.I tam każdy by otworzył galerie(ci co mają złożone a ci co nie to warsztacik) Świetny pomysł!! Cytuj
ludlego.mil Napisano 3 Lipca 2010 Autor Napisano 3 Lipca 2010 na razie Warsztaty otworzymy w dziale samoloty,śmigłowce czyli np. [PZL]P 11.c - MasterCraft 1:72 a galeria tak np. [PZL]P 11.c MasterCraft (Galeria) 1:72 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi