ludlego.mil Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Witam! Otwieram nowy projekt grupowy pt.PZL w projekcie chodzi o to by zrobić samolot/helik w dowolnej skali jaki był zaprojektowany w pzl i produkowany. W grę wchodzi też An-2 i Mi-2 bo były produkowane w PZl.Ci co mają modeli zrobiony wcześniej to mogą dać samą galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Nie za dużo już tych projektów za pół roku może okazać się, że będzie ich więcej niż działów na Forum. Ja nie przystąpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 A ja przystąpię, tylko dorwę aparat Nie za dużo już tych projektów za pół roku może okazać się, że będzie ich więcej niż działów na Forum. I co w tym złego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 2 Lipca 2010 Autor Share Napisano 2 Lipca 2010 Oki jak masz złożony model to możesz pokazać fotki złożonego ale ja nie mogę coś przesyłać zdjęć;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Oto Łoś II Więcej zdjęć: KLIK I P-11c Więcej zdjęć: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 2 Lipca 2010 Autor Share Napisano 2 Lipca 2010 Tak szybko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Nie że się doczepiam , ale może by to bardziej zorganizować? W Projekcie Airbus wszystko było w jednym temacie i trzeba było się poruszać po 30 stronach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 2 Lipca 2010 Autor Share Napisano 2 Lipca 2010 nie kumam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 ten pierwszy P.11 podoba mi się bardziej niż ten Turbo Orlik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Oto Łoś II Więcej zdjęć: KLIK I P-11c Więcej zdjęć: KLIK a co to za druty kolczaste na łosiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 To pewnie nitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Drut do rozcinania samolotów wroga A tak na serio to niepotrzebnie malowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 3 Lipca 2010 Autor Share Napisano 3 Lipca 2010 Okej zorganizujemy to lepiej tylko potrzebujemy wątku w projektach grupowych.I tam każdy by otworzył galerie(ci co mają złożone a ci co nie to warsztacik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 3 Lipca 2010 Autor Share Napisano 3 Lipca 2010 Jak dostaniemy osobny wątek to pokaże jakie modeliki wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryingtobe Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Okej zorganizujemy to lepiej tylko potrzebujemy wątku w projektach grupowych.I tam każdy by otworzył galerie(ci co mają złożone a ci co nie to warsztacik) Świetny pomysł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 3 Lipca 2010 Autor Share Napisano 3 Lipca 2010 na razie Warsztaty otworzymy w dziale samoloty,śmigłowce czyli np. [PZL]P 11.c - MasterCraft 1:72 a galeria tak np. [PZL]P 11.c MasterCraft (Galeria) 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi