Mobil91 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Witam kolegów, kupiłem model i skleiłem, w sumie już dawno go kupiłem i go skleiłem ale teraz wam pokaże efekt końcowy. Jest to mój pierwszy model. Fotki scani. A teraz naczepa chłodnia. To było by na tyle na razie Jak dostane kasy troche więcej to kupuje następny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Jak na pierwszy model bardzo przyzwoicie, pozdrawiam i witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Jak jest to Twój pierwszy model to możesz być z niego zadowolony Widzę, żę tam na atrapie troche sie poszarpaly granice kolorów i jest jeszcze kilka niedoróbek, ale ze względu, że to pierwszy model to jest taka taryfa ulogowa następne będą jeszcze lepsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 No jak na 1 model to jest naprawdę nieźle .Ach szkoda ,że muszę zawiesić na najbliższy czas modelarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi