Mobil91 Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Witam kolegów, kupiłem model i skleiłem, w sumie już dawno go kupiłem i go skleiłem ale teraz wam pokaże efekt końcowy. Jest to mój pierwszy model. Fotki scani. A teraz naczepa chłodnia. To było by na tyle na razie Jak dostane kasy troche więcej to kupuje następny model. Cytuj
lolek300124 Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Jak na pierwszy model bardzo przyzwoicie, pozdrawiam i witam na forum Cytuj
Abarth_127 Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Jak jest to Twój pierwszy model to możesz być z niego zadowolony Widzę, żę tam na atrapie troche sie poszarpaly granice kolorów i jest jeszcze kilka niedoróbek, ale ze względu, że to pierwszy model to jest taka taryfa ulogowa następne będą jeszcze lepsze Pozdrawiam Cytuj
Kuba115 Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 No jak na 1 model to jest naprawdę nieźle .Ach szkoda ,że muszę zawiesić na najbliższy czas modelarstwo... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi