tomsoul Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Witam Robie właśnie ambush na moim panzerjager IV i mam problem. Otóż zaznaczyłem linie podziału kolorów przy pomocy ołówka HB. Problem w tym że mimo że malowałem model farbkami to i tak nawet chocolate braun nie zakrył lini narysowanych ołowkiem. Pytanie do bardziej zaznajomionych. Jak właściwie nanosić te linie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 nanoś je delikatnie na model i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 5 Lipca 2010 Autor Share Napisano 5 Lipca 2010 Próbowałem delikatnie dociskać ale i tak wyszła bardzo wyrażna linia która przebija spod farby. Jak pisałem przebijała linia spod chocolate braun a co dopiero spod dunkelgelb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi