czsochaj Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 (edytowane) Model wykonałem prosto z pudełka.Farby Humbrola lakier Pactry matowy malowanie pędzlem.Czołg w wersji na defiladę czyli prowie,że nowy. Edytowane 23 Lutego 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 To jest malowane pędzlem? Sciema chyba, PIĘKNE I DOSKONAŁE! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 no miodzio bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 O pędzel! Ja, ja gut! Podoba mi się, duży + za pędzel pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 12 Lutego 2007 Autor Share Napisano 12 Lutego 2007 Pędzlem żadna ściema.Odsyłam do modeli samolotów w 72.Majek świadkiem,że wszystkie moje modele to ręcznie malowane kinder niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Wypada jedynie pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 świetnie się prezentuje a jak się składało? jednego kiedyś strasznie dawno popełniłem (przestało się to już liczyć ) ale ciągną mnie te maszyny pozdrawiam, Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 13 Lutego 2007 Autor Share Napisano 13 Lutego 2007 Zwezda jak to Zwezda. Trochę szpachli,części trochę niedokładne.To nie Tamiya ani Trumpeter.Tani model ale może być.Wypraski 3+.Dzięki wszystkim za szczere i obiektywne oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi