Marcin M. Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Witajcie, jako ze mało w dziale cywilnych okrętów, może to Was zainteresuje: Kadlub - 49 cm, gdzie ja go postawie?: Kontenery - rozne rozmiary, po kilka ramek: Kaleczki - drobniutkie: Instrukcja - w miarę przejrzysta: Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Są kontenery Jak pisałem model bardzo mi się podoba . Jest dość spory , a zabawa z kaleczkami - bezcenna Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Myślałem, że ma więcej części, fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Lipca 2010 Autor Share Napisano 7 Lipca 2010 krzychu-onisk, części jest ok 140, ramek z kontenerami jest 7. Pokład jest dobrze odwzorowany, żeby można go było zrobić w wersji bez ładunku. Kontenerów nie trzeba przyklejać na stale, chyba że ktoś zechce. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi