ludlego.mil Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Witam Ostatnio dużo siedzę w samolotach i helikach PZLu Wpadłem na pomysł by zrobić projekt grupowy pt. "PZL".chodziło by w nim o to by zamieścić wątek warsztatowy a potem galerie z helikiem lub samolotem produkowanym i zaprojektowanym w PZL w gr wchodzi: -Samoloty* -Śmigłowce* -Dioramy związane z maszyna z PZL We wszystkich skalach! Co wy nato? * Wchodzą w grę samoloty i śmigłowce zaprojektowane w ZSRR a produkowane w PZL oraz Śmigłowiec S-70 Bak Hawk Cytuj
Botan Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Hmm a jest jakiś konkretny powód takiego projektu grupowego? Bo bez problemu można sypnąć 30 pomysłami (napisanymi na kolanie z błędami) problem jest taki żeby ktoś w nich uczestniczył. Cytuj
przemekgksw3 Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Myślę że na razie jest na forum wystarczająca liczba projektów, w tym trzy typowo lotnicze Cytuj
ludlego.mil Napisano 8 Lipca 2010 Autor Napisano 8 Lipca 2010 3 chyba dwa Boeing,Lotnictwo rządowe Rp a trzeci? Cytuj
jachud3 Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Jaki wodny... większość warsztatów to warsztaty lotnicze (w tym mój P-40N). Swoją drogą Pacyfik się dawno skończył i moderacja mogłaby już tam "pozamiatać"... Poza tym NAPRAWDĘ nie ma sensu robić nowego projektu... Barwy Forum zostały odłożone z względu na dużą liczbę owych projektów grupowych. pzdr. Cytuj
ludlego.mil Napisano 9 Lipca 2010 Autor Napisano 9 Lipca 2010 szkoda;( ok to może za 1 miech albo 2:( Cytuj
ludlego.mil Napisano 9 Lipca 2010 Autor Napisano 9 Lipca 2010 Barwy Forum projekt barwy forum?? Cytuj
hubert72 Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Wystarczy poczytać trochę dział Komunikaty i Zmiany na forum . Barwy forum to konkurs Cytuj
Kermit Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 Wystarczy poczytać trochę dział Komunikaty i Zmiany na forum . Barwy forum to konkursZ tego, co pamiętam, BF były projektem grupowym z dodatkowym bodźcem w postaci konkursowego zakończenia. I w dodatku w tym roku raczej się nie odbędzie. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi