Maciej56 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Czołg jeżeli pamiętam Academy Pojazd SDKFz 251 Zwiezdy Luźna kompozycja czysta fikcja historyczna. Raczej nie powinny się spotkać te dwa pojzady jeden z zimy 1943-44 a drugi chyba 1942 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michaił Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Co do hanomagu - bardzo ladne camo. Napisz jak wykonales taki kamuflarz jesli nic nie stoi na przeszkodzie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej56 Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Co do hanomagu - bardzo ladne camo. Napisz jak wykonales taki kamuflarz jesli nic nie stoi na przeszkodzie . Kamo wykonałm pędzelkiem płaskim i białą farbą olejną. Uderzajac pędzelkiem pionowo do powierzchni uzyskałem efekt nierównomiernego ułożenia farby, na to nałożyłem pigmenty delikatnie trąc płaskim pędzelkiem (suchy pedzel). Krawedzie wykonane pigmentem rdzawym daje to efekt zabrudzenia i eksploatacji . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam .B Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 bardzo mi się podobają twoje modele, oby tak dalej tygrys spoko, hanomag jaszcze lepszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts