Maciej56 Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Czołg jeżeli pamiętam Academy Pojazd SDKFz 251 Zwiezdy Luźna kompozycja czysta fikcja historyczna. Raczej nie powinny się spotkać te dwa pojzady jeden z zimy 1943-44 a drugi chyba 1942 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Co do hanomagu - bardzo ladne camo. Napisz jak wykonales taki kamuflarz jesli nic nie stoi na przeszkodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 11 Lipca 2010 Autor Share Napisano 11 Lipca 2010 Co do hanomagu - bardzo ladne camo. Napisz jak wykonales taki kamuflarz jesli nic nie stoi na przeszkodzie . Kamo wykonałm pędzelkiem płaskim i białą farbą olejną. Uderzajac pędzelkiem pionowo do powierzchni uzyskałem efekt nierównomiernego ułożenia farby, na to nałożyłem pigmenty delikatnie trąc płaskim pędzelkiem (suchy pedzel). Krawedzie wykonane pigmentem rdzawym daje to efekt zabrudzenia i eksploatacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 bardzo mi się podobają twoje modele, oby tak dalej tygrys spoko, hanomag jaszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi