Ł.Sosnowski Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Witam. Trochę zwlekałem z założeniem warsztatu, ale już jestem. Tak w skrócie- Abrams, piaskowy, z napisem ALL BOUT DA BONES, na małej podstawce-droga na nasypie z jakimś bagienkiem/brzegiem zbiornika pod nasypem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Ja chcę przypominać kto mówił iż Abrams to "brzydki i wyjątkowo nieproporcjonalny wynalazek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 12 Lipca 2010 Autor Share Napisano 12 Lipca 2010 Bo jest, ale i tak nic nie przebije Merkavy 4, która wygląda jak kontener na śmieci z z wielkim krowim plackiem na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 NO NARESZCIE!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 22 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) W porę odświeżyłeś temat, właśnie miałem go szukać za pomocą wyszukiwarki W kolejnym odcinku serialu mamy już gotową do podkładu wieżę, niestety nie ustrzegłem się błędów, i podczas wyginania kosza na tył wieży zniszczyłem go. Nie będę kombinował, zrobię inne malowanie niż planowałem, co będzie wiązało się z drobnymi odstępstwami od oryginału, ale przeżyję to Nie, nie będę wymieniał części które mam na myśli. Zmieniłem też lufę na plastikową, tak jak napisał Paweł na PWM, jest lepsza. Pzdr. Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Też się dołączam do Iraku & Afganistanu A skoro to nie bedzie ABDB to odpuszczam Ci tą czaszkę A plastikowa lufka faktycznie jest lepsza, gdyż ma odzorowane jakies tam nity których nie ma na aluminiowej lufie. Ja tez będę montował tą plastikową na następnym Abramsie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Ufff, sklejony! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Też się dołączam do Iraku & Afganistanu Witamy z otwartymi ramionami Ufff, sklejony No ładnie, ładnie, na razie nie mam zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Model pomalowany, wycieniowany i posidoluxowany. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 21 Września 2010 Autor Share Napisano 21 Września 2010 Mamy już kalki, za chwilę sido, a wieczorem wash Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Podziel się, co to za kolor, bo zacnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 21 Września 2010 Autor Share Napisano 21 Września 2010 Do malowania użyłem mieszanki Gunze H27+H313+Biały, proporcji nie znam, mieszałem na oko. Do cieniowania dałem trochę więcej białego i 313 niż w mieszance bazowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 22 Września 2010 Autor Share Napisano 22 Września 2010 Zrobiłem washa, jak dobrze wyschnie to wezmę się za zdrapki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 23 Września 2010 Autor Share Napisano 23 Września 2010 Poobijany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Nie mam siły szukać czegoś, czego można się doczepić Z resztą nawet nieśmiałbym bo umiejętnościami jestem daleeko w tyle Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 24 Września 2010 Autor Share Napisano 24 Września 2010 Nie przesadzaj, baboli jest pełno Model prawie gotowy, jeszcze tylko czyszczenie wizjerów, doklejenie urwanych elementow, dodanie bambetli i pigmenty właściwe, może dojdzie kilka plam od paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 może dojdzie kilka plam od paliwa Obowiązkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 Świetna robota!!! Muszę przyznać że mam teraz dość wysoko zawieszoną poprzeczke przed przystąpieniem do prac nad moim drugim Abramsem. Pełen szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Tak patrzę na Twojego Abramsa i myślę sobie że brakuje mu pewnej części, ale to pewnie z tego względu że dopiero co dokleiłeś, ekrany przeciwkumulacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi