Ł.Sosnowski Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Witam. Trochę zwlekałem z założeniem warsztatu, ale już jestem. Tak w skrócie- Abrams, piaskowy, z napisem ALL BOUT DA BONES, na małej podstawce-droga na nasypie z jakimś bagienkiem/brzegiem zbiornika pod nasypem. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Ja chcę przypominać kto mówił iż Abrams to "brzydki i wyjątkowo nieproporcjonalny wynalazek" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ł.Sosnowski Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 Bo jest, ale i tak nic nie przebije Merkavy 4, która wygląda jak kontener na śmieci z z wielkim krowim plackiem na wierzchu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 NO NARESZCIE!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ł.Sosnowski Posted August 22, 2010 Author Share Posted August 22, 2010 (edited) W porę odświeżyłeś temat, właśnie miałem go szukać za pomocą wyszukiwarki W kolejnym odcinku serialu mamy już gotową do podkładu wieżę, niestety nie ustrzegłem się błędów, i podczas wyginania kosza na tył wieży zniszczyłem go. Nie będę kombinował, zrobię inne malowanie niż planowałem, co będzie wiązało się z drobnymi odstępstwami od oryginału, ale przeżyję to Nie, nie będę wymieniał części które mam na myśli. Zmieniłem też lufę na plastikową, tak jak napisał Paweł na PWM, jest lepsza. Pzdr. Edited August 22, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Też się dołączam do Iraku & Afganistanu A skoro to nie bedzie ABDB to odpuszczam Ci tą czaszkę A plastikowa lufka faktycznie jest lepsza, gdyż ma odzorowane jakies tam nity których nie ma na aluminiowej lufie. Ja tez będę montował tą plastikową na następnym Abramsie. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ł.Sosnowski Posted August 23, 2010 Author Share Posted August 23, 2010 Ufff, sklejony! Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinn3r Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Też się dołączam do Iraku & Afganistanu Witamy z otwartymi ramionami Ufff, sklejony No ładnie, ładnie, na razie nie mam zastrzeżeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ł.Sosnowski Posted August 23, 2010 Author Share Posted August 23, 2010 Model pomalowany, wycieniowany i posidoluxowany. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ł.Sosnowski Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 Mamy już kalki, za chwilę sido, a wieczorem wash Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Filipek Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Podziel się, co to za kolor, bo zacnie wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ł.Sosnowski Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 Do malowania użyłem mieszanki Gunze H27+H313+Biały, proporcji nie znam, mieszałem na oko. Do cieniowania dałem trochę więcej białego i 313 niż w mieszance bazowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ł.Sosnowski Posted September 22, 2010 Author Share Posted September 22, 2010 Zrobiłem washa, jak dobrze wyschnie to wezmę się za zdrapki: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ł.Sosnowski Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Poobijany: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinn3r Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Nie mam siły szukać czegoś, czego można się doczepić Z resztą nawet nieśmiałbym bo umiejętnościami jestem daleeko w tyle Miodzio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ł.Sosnowski Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 Nie przesadzaj, baboli jest pełno Model prawie gotowy, jeszcze tylko czyszczenie wizjerów, doklejenie urwanych elementow, dodanie bambetli i pigmenty właściwe, może dojdzie kilka plam od paliwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
93mati Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 może dojdzie kilka plam od paliwa Obowiązkowo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Świetna robota!!! Muszę przyznać że mam teraz dość wysoko zawieszoną poprzeczke przed przystąpieniem do prac nad moim drugim Abramsem. Pełen szacun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Tak patrzę na Twojego Abramsa i myślę sobie że brakuje mu pewnej części, ale to pewnie z tego względu że dopiero co dokleiłeś, ekrany przeciwkumulacyjne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts