BVM Napisano 22 Marca 2012 Autor Share Napisano 22 Marca 2012 Chciałem zapytać yasnovelmozhnogo panstva , że odsetki od polskich pojazdów pancernych od II wojny światowej? W formie konwersji do istniejących zestawów plastikowych z "Mirage", PRM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Chodzi o konwersje?Dodatki?Jaka skala - 1/72 czy 1/35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BVM Napisano 22 Marca 2012 Autor Share Napisano 22 Marca 2012 1/72 i 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Myślę, że w skali 1/35 warto zrobić inne wersje kół napinających do Ft 17 z RPM, występowały przynajmniej 3 popularnych odmianach. Reszta modeli polskich pojazdów w tej skali jest tak słaba, że raczej należałoby nowe modele wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BVM Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 Myślę, że w skali 1/35 warto zrobić inne wersje kół napinających do Ft 17 z RPM, występowały przynajmniej 3 popularnych odmianach. Reszta modeli polskich pojazdów w tej skali jest tak słaba, że raczej należałoby nowe modele wykonać Dzięki za sugestie. Uchtu pewien, mam tendencję do uruchomienia z ideą zbiornika. Zwłaszcza, że wiele rzeczy na jej temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Nowe wieże do Vickers/7TP dwuwieżowy - takie z nitami i wizjerami...1/72 rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BVM Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Przygotowania do zestawu do tworzenia GAZ-60 (od modelu bazowego GAZ-AA, "Zvezda", lub "Miniarta"). Przygotowania do zestawu do tworzenia ZIS-33 (bez nart). Montaż testu zdjęcie nie jest jeszcze wszystkie szczegóły gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BVM Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 GAZ-60 (for GAZ-AA Zvezda, Miniart), ZIS-22 (for ZIS-5 ARK, Maket) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi