Krzychu126 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Witam! JDMowy król... Pudełeczko: Kasta: Ośka, slavy, śrubki i aluminiowa rurka śr 3mm na końcówki wydechów: Kultowe obręcze Watanabe: Szkło: Elementy nadwozia (3 przednie grille i 2 tylne pasy ze światłami): Elementy wnętrza: Podwozie, elementy podwozia i półklatka: Kalki: Instrukcja: Podsumowując, ciekawy model dla fanów klasycznych JDMów. Model jest przystosowany do mocowania napędu na baterie, stąd też to ubogie w szczegóły podwozie. Jak widać na fotkach w modelu można zastosować 3 różne przednie atrapy i 2 różne pasy tylne, z 4 lampami lub z dwoma i dodatkowo jest spoiler na tylną klapę i skrzydło pod przedni zderzak. We wnętrzu możemy zamontować jedną z dwóch kierownic i półklatkę a zawieszenie możemy złożyć w dwóch konfiguracjach, standardowej i obniżonej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Fajny modelik Podoba mi się zwłaszcza duża możliwość konfiguracji, rzecz rzadko spotykana, może u AMT . Kiedy planujesz rozpoczęcie budowy? Mam nadzieje że będziesz wstawiał silnik, fajne fotki mogły by wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Hmm... budowa raczej nie prędko bo w tym roku chcę się jeszcze za jednego trucka zabrać a potem to się zobaczy co wskoczy pod nóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Pogratulować zakupu kultowego klasyka Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Uuu panie. Gratulacje podziw i zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Elegancki Naprawde ładny klasyk Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Przepiękny, sam miałem na niego ochotę, ale cóż, byłe szybszy;) Powodzenia w budowie;) Masz już jakie plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi