miners Napisano 29 Maja 2007 Napisano 29 Maja 2007 to jest warsztat polowy SARNA 2 na podwoziu samochodu STAR 200. Zabudowa-SFA Autosan.Grataluje udanych zdjęc i pozdrawiam. Cytuj
PIR6 Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 a to star WT , potocznie zwany przez policjantów -- wypadówa , lodówka , dyskoteka...juz mało ich zostało w niebieskiej służbie tylne stopnie wejściowe są podnoszone do góry i blokowane w tej pozycji uniemożliwiając otwarcie drzwi z zewnątrz w kabinie kierowcy na środku znajduje sie pulpit sterowania w przedziale transportowym (ogrzewanie , otwieranie drzwi,oświetlenie ) dowódca wozu ma zamontowana lampkę w narożniku kabiny , drzwi boczne po obydwu stronach są odsuwane do tyłu i razem z nimi odchyla sie stopień wejściowy we wnętrzu kontenera pod sufitem są półki na kaski i tarcze ale z uwagi na złe światło te fotki mi nie wyszły jak widać do środka wchodzi 18 osób czyli 3 drużyny + kierowca i dowódca , choć widziałem jak oprócz 18 policjantów jechało kilku jeńców Cytuj
Grzegorz Napisano 22 Marca 2008 Autor Napisano 22 Marca 2008 Nieco detali zawieszenia i podwozia STAR 200 Zdjęcia mogliśmy wykonać dzięki uprzejmości właściciela i pracowników firmy MOTODEMONT mieszczącej się w Kaźmierzu Wlkp. Bardzo dziękuję za wyrozumiałość i udzieloną mi pomoc. Cdn… Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi