Grzegorz Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Jak w tytule... STAR 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miners Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 to jest warsztat polowy SARNA 2 na podwoziu samochodu STAR 200. Zabudowa-SFA Autosan.Grataluje udanych zdjęc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 17 Stycznia 2008 Share Napisano 17 Stycznia 2008 a to star WT , potocznie zwany przez policjantów -- wypadówa , lodówka , dyskoteka...juz mało ich zostało w niebieskiej służbie tylne stopnie wejściowe są podnoszone do góry i blokowane w tej pozycji uniemożliwiając otwarcie drzwi z zewnątrz w kabinie kierowcy na środku znajduje sie pulpit sterowania w przedziale transportowym (ogrzewanie , otwieranie drzwi,oświetlenie ) dowódca wozu ma zamontowana lampkę w narożniku kabiny , drzwi boczne po obydwu stronach są odsuwane do tyłu i razem z nimi odchyla sie stopień wejściowy we wnętrzu kontenera pod sufitem są półki na kaski i tarcze ale z uwagi na złe światło te fotki mi nie wyszły jak widać do środka wchodzi 18 osób czyli 3 drużyny + kierowca i dowódca , choć widziałem jak oprócz 18 policjantów jechało kilku jeńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 22 Marca 2008 Autor Share Napisano 22 Marca 2008 Nieco detali zawieszenia i podwozia STAR 200 Zdjęcia mogliśmy wykonać dzięki uprzejmości właściciela i pracowników firmy MOTODEMONT mieszczącej się w Kaźmierzu Wlkp. Bardzo dziękuję za wyrozumiałość i udzieloną mi pomoc. Cdn… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 22 Marca 2008 Autor Share Napisano 22 Marca 2008 Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi