slimas Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 (edytowane) Witam nie będę się rozpisywał jest to model jeep'a willysa z italeri w skali 1/35 składałem go jakieś 3 miesiące Edytowane 14 Lipca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Witam, aż się odezwę z racji takiej iż wykonałeś model wg mnie najciekawszego pojazdu II wojny. Trochę za mało fotek, lepiej dać ich za dużo niż za mało. Model jak widać dobrze sklejony. Czepić się za bardzo też nie mam czego z racji takiej, że za mało szczegółowe fotki. Co do widocznego silnika, aby wyglądał tak jak powinien należałoby trochę dodać i pozmieniać to, co daję Italka, aby ten prezentował się jak należy. Wrzuć więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Twój Willys technicznie nie wygląda źle, ale niestety trochę razi jego platikowość i zabawkowość. Następnym razem zanim zaczniesz prace malarsko-weatheringowe, potrenuj gdzieś na boku. Fajnie, że pomyślałeś o osadzeniu go w jakiejś scenerii, ale mogłaby ona mieć nieco więcej życia, to sama płaska nawierzchnia jest trochę nudna. Przydałby się może jakiś drogowskaz albo figurki. Ocena końcowa to szkolne: 3+ Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 16 Lipca 2010 Autor Share Napisano 16 Lipca 2010 Figurki miały być ale sie rozmyśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi