Yonex13 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Witam. Model revella w skali 1/72. Model jest na ukończeniu. Produkt ten był już raz malowany ale to nie wypalilo farba została zmyta i teraz będę kładł nową farbę jakiś ładny lakier bo jak kolega Hap-Tiger pójdzie pod sufit. Miałem do poprawi śmigło. farba biała spłynęła na czarną, oraz był prześwit czerwonej spod czarnej. Pytanie na jaki kolor pomalować wirnik z tyłu Pictures: Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Share Napisano 28 Lipca 2010 Zamaskowane szybki przd kładzeniem pierwszej warstwy. Zapomniałem wam napisać, że kamo będzie fikcyjne maluje go pod taki kolor, żeby podobał się i bratu i mnie jak go powiesimy. :P Pictures: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Oprócz oszklenia zamaskowałeś całkiem sporą część kadłuba. Będziesz docinał maskowanie do kształtu okienek przed malowaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Share Napisano 28 Lipca 2010 Oprócz oszklenia zamaskowałeś całkiem sporą część kadłuba.Będziesz docinał maskowanie do kształtu okienek przed malowaniem ? Nie docinałem bo mi się nie chciało czy coś w każdym bądź razie po pomalowaniu dwóch warstw z aerko zdrapałem maskowanie i dokończyłem szczegóły, mianowicie przedstawia się to tak. Może kolor jest średni dla was ale nam on odpowiada:D Pictures: Wszystko co napiszecie mile widziane. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torius Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 O kurde Zarabisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi