BEDU Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Siemka dawno żadnego modelu nie robiłem i nie pokazywałem i teraz dostałem weny na projekcik SUBARU IMPREZA WRC 2001 firmy TAMIYA i MITSUBISHI LANCER EVOLUTION V WRC firmy TAMIYA oby dwa w skali 1/24 więc zacząłem robić już je pomalowałem podkładem jutro postaram się też coś pogrzebać FOTKI: Tu już w podkładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Felgi w Lancerze pasują? bo w moim modelu opony były za małe na te fele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Jaki plan na nie? WRC czy coś innego będziesz kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 29 Lipca 2010 Autor Share Napisano 29 Lipca 2010 Plan raczej cichociemni A opony pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Plan raczej cichociemni Very Happy Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Z tego co rozumiem mają to być takie niepozorne na pierwszy rzut oka cywile, a w rzeczywistości ma być zupełnie inaczej ? Ale czy Impreza i Lancer mogą być niepozorne ? Będę patrzył co tutaj majstrujesz, bo mam tego samego Lancera do zrobienia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 29 Lipca 2010 Autor Share Napisano 29 Lipca 2010 Abarth_127 dobrze rozumiesz FOTKA; to od subaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Fajny ten złoty czyżby to kolor REVELL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 BEDU to może jak tak to przenies je do projektu , tam jest miejsce na takie samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 29 Lipca 2010 Autor Share Napisano 29 Lipca 2010 Kuba115 niestety nie zgadłeś Ja używam tylko farbek TAMIYA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Zaciski hamulcowe jeszcze do przeszlifowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 29 Lipca 2010 Autor Share Napisano 29 Lipca 2010 przemekgksw3 tak tak dlatego jeszcze nie pomalowałem Jeszcze nie wszystko pomalowane ale jest coś więcej FOTKA: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 14 Listopada 2010 Autor Share Napisano 14 Listopada 2010 A miało być tak pięknie Malowanie Subaru wyszło ładnie a na Mitsubishi skórka pomarańczy się zrobiła :/ Sorka za małe zdjęcia ale nie mogę zrobić żeby duże były :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 16 Lutego 2011 Autor Share Napisano 16 Lutego 2011 Dostałem natchnienia na subaru i mitsubishi więc zacząłem robić w subaru złożyłem zawieszenie i pomalowałem felgi i klatkę oczywiście jeszcze nie skończone w mitsubishi to samo :P Maskę i dach mam zamiar pomalować na czarno , a dzisiaj moja mama jak zobaczyła ten pomarańczowy kolor to podpowiedziała mi żebym pomalował na pomarańczowo maskę i dach , nie bardzo mi się ten pomysł widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 W sumie kozacka kolorystyka! Ja by zrobił tak: dach na pomarańczowo, a maskę na kolor nadwozia. Fajnie ci to wychodzi. Pozdrawiam! Btw. Czym odtłuszczałeś kastę przed malowaniem? Pytam w celach prywatnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 16 Lutego 2011 Autor Share Napisano 16 Lutego 2011 Szczerze to ja nigdy jeszcze nie odtłuszczałem kasty przed malowaniem i nigdy mi się nic nie złuszczyło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Szczerze to ja nigdy jeszcze nie odtłuszczałem kasty przed malowaniem i nigdy mi się nic nie złuszczyło ;) Hoho, jak to ci się nic nie złuszczyło? A ta piękna skórka na boku lancera? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 17 Lutego 2011 Autor Share Napisano 17 Lutego 2011 To nie z tego po prostu za dużo farby na raz psiknąłem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 24 Lutego 2011 Autor Share Napisano 24 Lutego 2011 Powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Podoba mi się ten pomarańczowy akcent Subaru super, tylko dlaczego Mitsu się tak zmarszczyło ? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 24 Lutego 2011 Autor Share Napisano 24 Lutego 2011 Właśnie nie wiem dla czego ale jest w trakcie naprawiania tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 25 Lutego 2011 Autor Share Napisano 25 Lutego 2011 Trochę odchodząc od tematu , dorwałem dzisiaj nowe zajęcie Felga lipnie wyszła bo to ta od mini coopera s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Stickerbomb mam tak oklejoną budę do rc Będziesz oklejał tak subaru lub mitsubishi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 A ja mam pytanie skąd to masz i czy jest to zwykła kalka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 25 Lutego 2011 Autor Share Napisano 25 Lutego 2011 Kupiłem od kolegi to jest papier samoprzylepny Można to dostać u kolegi http://allegro.pl/sticker-bomb-i1473369363.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi