Leszek.Sz. Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 No, ambitnie. Będę sobie obserwował. Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinekf1 Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 (edited) Będę obserwował Twoje poczynania z wielkim zainteresowaniem. Sam posiadam 2 zestawy tej konwersji (w planach um-ka i us). Ja już kopyto do swojej kabinki zrobiłem, pozostaje tylko je oszlifować i tłoczenie. Ale to w późniejszych planach. Trzymam kciuki za szparkę Edited July 31, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiden Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Gdyby była taka możliwość, to ja również reflektowałbym na kopytko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinekf1 Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Jedyny problem jaki się rodzi to na chwilę obecną nie mam żywicy, żebym Wam skopiował kopyto. A tłoczyć na razie też nie będę oszklenia bo mam inną robotę - męczę Lima-5 "Ostatni lot" Pozdrawiam P.S. W nawiązaniu do tematu właśnie pracuję nad kalką do 9349, na razie jest Tigi, jutro numerek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts