Leszek.Sz. Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 No, ambitnie. Będę sobie obserwował. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 (edytowane) Będę obserwował Twoje poczynania z wielkim zainteresowaniem. Sam posiadam 2 zestawy tej konwersji (w planach um-ka i us). Ja już kopyto do swojej kabinki zrobiłem, pozostaje tylko je oszlifować i tłoczenie. Ale to w późniejszych planach. Trzymam kciuki za szparkę Edytowane 31 Lipca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reiden Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Gdyby była taka możliwość, to ja również reflektowałbym na kopytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Jedyny problem jaki się rodzi to na chwilę obecną nie mam żywicy, żebym Wam skopiował kopyto. A tłoczyć na razie też nie będę oszklenia bo mam inną robotę - męczę Lima-5 "Ostatni lot" Pozdrawiam P.S. W nawiązaniu do tematu właśnie pracuję nad kalką do 9349, na razie jest Tigi, jutro numerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi