Radek Filipek Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 (edited) Witajcie! Walki z małą skalą ciąg dalszy. Bogatszy o nowe doświadczenia po walce z t-80, ukończyłem t-34 dragona. bardzo fajny model, ktory polecam wszystkim, no może poza niezbyt udanymi gąsienicami... Zdjęcia chyba też fajniejsze niż przy T-80. Miały dojść figurki preisera, ale z nimi jeszcze walczę Pozdrawiam! Edited August 1, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Bardzo fajny model , przybrudzony z umiarem , ponadto smaczku dodają te ekrany .Jedyne co mi się rzuciło w oczy to reflektor pomalowany na srebrno , można było wyfrezować dopiero pomalować i "naciągnąć " preparat np microscale . Ale to tylko taka malutka uwaga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messershmitt1996 Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Bardzo mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Filipek Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 preparat np microscale No właśnie, a jaki konkretnie? Bo wszystko czego dotąd próbowałem, to albo robilo się wklęsłe po wyschnięciu, albo nie daje satysfakcjonujących rezultatów... Dzięki panowie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Ten preparat to produkt firmy MIcroscale : Micro Krystal Klear MOżna kupić w jadarze : http://www.jadarhobby.pl/microscale-mi09-micro-krystal-klear-p-7653.html Mówisz , że robiło się wklęsłe .Ja robię to tak : Biorę trochę specyfiku (bardzo gęsta konsystencja) nakładam na brzeg reflektora i staram się go rozprowadzić tylko na powierzchni (naciągnąć) . Może się robić wklęsłe ponieważ mogłeś napuścić do środka - jak wyżej napisałem klucz w tym aby "naciągnąć" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Filipek Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 Podziękował! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts