Radek Filipek Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) Witajcie! Walki z małą skalą ciąg dalszy. Bogatszy o nowe doświadczenia po walce z t-80, ukończyłem t-34 dragona. bardzo fajny model, ktory polecam wszystkim, no może poza niezbyt udanymi gąsienicami... Zdjęcia chyba też fajniejsze niż przy T-80. Miały dojść figurki preisera, ale z nimi jeszcze walczę Pozdrawiam! Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Bardzo fajny model , przybrudzony z umiarem , ponadto smaczku dodają te ekrany .Jedyne co mi się rzuciło w oczy to reflektor pomalowany na srebrno , można było wyfrezować dopiero pomalować i "naciągnąć " preparat np microscale . Ale to tylko taka malutka uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2010 preparat np microscale No właśnie, a jaki konkretnie? Bo wszystko czego dotąd próbowałem, to albo robilo się wklęsłe po wyschnięciu, albo nie daje satysfakcjonujących rezultatów... Dzięki panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Ten preparat to produkt firmy MIcroscale : Micro Krystal Klear MOżna kupić w jadarze : http://www.jadarhobby.pl/microscale-mi09-micro-krystal-klear-p-7653.html Mówisz , że robiło się wklęsłe .Ja robię to tak : Biorę trochę specyfiku (bardzo gęsta konsystencja) nakładam na brzeg reflektora i staram się go rozprowadzić tylko na powierzchni (naciągnąć) . Może się robić wklęsłe ponieważ mogłeś napuścić do środka - jak wyżej napisałem klucz w tym aby "naciągnąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Podziękował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi