Actros Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam... Zacząłem nowy projekt jest nim Actros z zestawu Ducati Racing Team. Motor: Zapraszam do relacji Rama: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 No, zapowiada się ciekawie, motor wyglšda ładnie, rama też,a możesz zrobić zdjęcie z góry?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Oczywiście.. Dodam dzisiaj na wieczór albo jutro z silnikiem bo czekam aż wyschnie. Pozdrawiam:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Rama z góry:D Ciąg dalszy- silnik: Pozdrawiam Actros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Ogólnie ładnie pomalowany ale kolor na silnik to kiepski wybrałeś na fotce nie można ramy ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 A co oceniać rama tylko sklejona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Po wklejeniu silnika i chłodnicy wszystko wygląda tak: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Mała aktualizacja: Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Hmmm silnik wyglada tak jak by to powiedziec nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Pewnie robiony według instrukcji, jak to zwykle się robi w takich modelach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Nie robiłem silnika według instrukcji. W instrukcji silnik jest ciemny szary i srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Ale chodzi mi o to ze wszystko oprocz pokryw zaworowych jest na jeden kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Może i popełniłem błąd, ale chyba i tak jest dobrze co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Mi osobiscie sie to nie podoba. Ale jak tobie sie to podoba to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 29 Września 2010 Autor Share Napisano 29 Września 2010 Po krótkiej przerwie, mała aktualka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Na razie wyglada to calkiem fajnie, jedynie co mi lekko nie pasuje to kolor na pokrywach zaworowych - realniej by wygladaly jakby byly w kolorze silnika. Reszta wyglada dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 29 Września 2010 Autor Share Napisano 29 Września 2010 Chyba je poprawie na srebrny co ty na to nie będzie tak sztucznie wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Rama, nadkola, siodło, filtr powietrza mogły by być zmatowione. Silnik troszke monotonny pordzewić sprężarke i rury wydechowe i będzie lepiej. A tak to ładnie modelik wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 30 Września 2010 Autor Share Napisano 30 Września 2010 Po poprawie zaworów: I naczepa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szoqun Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 No jak na moje oko to ładny zestaw będziesz miał A tu mam taką prośbę, o wstawienie zdjęć naczepy z każdej strony , ponieważ sam mam zaczętą ale od zestawu z citroenem i chętnie zobacze jak ci to wszystko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 30 Września 2010 Autor Share Napisano 30 Września 2010 Sąsiad ma cytrynke naczepa oglądałem taka sama. Naczepa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi