Seweryn Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam w nowym dla mnie dziale ;) Wczoraj relaksacyjnie rozpocząłem budowę KIng Tigera w skali 1/72. Model Dragona z zimmeritem chyba jest każdemu znany miał być prosto z pudła, ale dokupiłem sobie lufę RB Model i planuję jeszcze dokupić liny. Eureka XXL nie robi zestawu pod KT, czy mogę zastosować liny z zestawu do Tygrysa numer katalogowy ER-7204? Poskładałem go z grubsza, chciałem zrobić ten egzemplarz: Niestety już wiem, że wkleiłem inne jarzmo działa - tu wychodzi moja niewiedza. Proszę o pomoc w doborze malowania, jedyny warunek to Front Zachodni. Stan na dziś: Dragon dodał siatki na tył kadłuba, jednak na parę wlotów zaraz za wieżą dał siatki plastikowe... Zastanawiam się nad zamontowaniem takiego patentu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Przez chwile myślałem ,że to 35, nie ma to jak dragon. To to czekam na malowanie ,bo sklejanie to długo nie potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 22 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Rozpocząłem żmudny montaż elementów fototrawionych Voyagera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luck1985 Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Ustaw modelik koło paczki fajek albo czegoś - robie takiego w 35 i chciałbym zobaczyć jak się prezentuje wielkościowo na tle w/w przedmiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 22 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Ustaw modelik koło paczki fajek albo czegoś - robie takiego w 35 i chciałbym zobaczyć jak się prezentuje wielkościowo na tle w/w przedmiotów. Proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Robię dokładnie ten sam egzemplarz tylko w 1:48. Chętnie popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Model jest idealnie wykonany, czy będziesz pakował jakieś graty na niego czy - wersja turystyczna czy też sportowa będzie ?? Jak wyginałeś blachy, w "ręku" czy też maszynką? PS. super że 1/72, myślałem, że wszyscy powariowali na pkt. 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Model jest idealnie wykonany, czy będziesz pakował jakieś graty na niego czy - wersja turystyczna czy też sportowa będzie ?? Jak wyginałeś blachy, w "ręku" czy też maszynką?PS. super że 1/72, myślałem, że wszyscy powariowali na pkt. 1/35 Graty bym chętnie wrzucił, ale nie posiadam takowych. Jak uda się pożyczyć to sobie pokopiuję ;) Blaszki wyginałem płaskoszczypami, miały fajne podtrawienia. Skala 1/72 mi się spodobała, kupiłem kilka innych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi