Gość Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Przedstawiam wam mój kolejny model ciężarówki . Budowany prawie dwa miesiące ,nareszcie doczekał się ukończenia . Model bardzo przyjemny w sklejaniu i dość dokładny . No cóż nie będę dużo się rozpisywał , czas na zdięcia . Kable ... wiem że nie w tych kolorach co trzeba ... Okablowanie ramy. Tak się męczyłem a go prawie nie widać. Przewody na silniku wyszły trochę za grube (tak mi się zdaje ),ale nie miałem już cieńszych. Zbiorniki paliwa oklejane folią. Na koniec zdięcie z ,, kierowcą '' . Model nie jest idealny , ale jak dla mnie wystarczający Pozdrawiam NoXar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Bardzo ładnie i czysto sklejony model. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Model przyjemny dla oka,fajnie że jest okablowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Tak jak napisałeś idealny nie jest, ale mnie się bardzo podoba Na sleeperze mogłeś pomalować ten dolny pas z nitami na srebrno. I wyczyść odciski palców z chromów Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 I wyczyść odciski palców z chromów w rzeczywistości ich nie widać .Zauważyłem je dopiero na zdięciach pomalować ten dolny pas z nitami na srebrno Miałem taki plan ,ale uznałem że by to wyglądało trochę tandetnie jak na mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 No fakt trzeba przyznać że model porządny Duuży plus za zbiorniki, wyglądają prześwietnie jak zwykle przyczepię się do braku podkreślenia linii podziału, model sporo na tym traci, według mnie jest tez trochę zbyt monotonny kolorystycznie, mogłeś dać jakieś paski np. takie jak na pudełku, wyglądał by dużo lepiej. No i okrutnie czysty silnik, no zmiłuj sie i daj jakiegoś wascha , ja bym go w ogóle całego wybrudził, ale to już chyba takie moje czołgowe nawyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Mi się podoba i wykonanie jak i kolorek. Jedynie co mogę Ci zarzucić to że kabina się mało świeci. Ale w sumie to nic grubszego Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Model klasa, podoba mi sie, jednak czegos mi tutaj brakuje. Fajniej by wygladala kabina z paskami przy krawedziach (pinstripes) np. w kolorze zoltym w twoim przypadku. Typowy australijski ciagnik zawsze ma takie paski. Poza tym duzy plus za okablowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Suepr fajny model.Podoba mi sie bardzo .A kierownice rozumie sie ma po prawej stronie.Chetnie bym go kupił ,ale nie zabardzo wie czy kółko jest po lewej stronie.I mam pytanko do fachmistrza czy te chromy są trudne w sklejaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Dzięki wszystkim za miłe komentarze ! A kierownice rozumie sie ma po prawej stronie tak po prawej ,bo to Australijczyk . czy te chromy są trudne w sklejaniu Nie .Ja je sklejałem revellem contacta professional ,tylko że trzeba przeszlifować krawędzie chromów które będą posmarowane klejem , bo inaczej nie będą się trzymać Fajniej by wyglądała kabina z paskami przy krawędziach hmm.. może kiedyś , bo paski z zestawu jeszcze mam . No i okrutnie czysty silnik, no zmiłuj sie i daj jakiegoś wascha Od początku planowałem go zrobić czystego, więc taki raczej już zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Całkiem przyjemny, może trochę brak połysku, ale uznajmy że to wina wielu lat pracy Kierowca całkiem duży jak na małego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Model ładny, podoba mi się ten kolorek . Nie mam się do czego przyczepić ,nie widzę żadnych większych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.osp Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Czy możesz zdradzić tajemnicę w jaki sposób poradziłeś sobie ze zbiornikami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Czy możesz zdradzić tajemnicę w jaki sposób poradziłeś sobie ze zbiornikami??? No właśnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Niezły pancerny Truck. Przybrudziłbym trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi