Praetorian Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 tempo zaiste masz jak tornado Mr. Green :haha: Andrzej skąd ta skromność?? :D:D:D Lakierek ciekawy, silnik ma ładny odcień. Wszystko jest git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 24 Lutego 2007 Autor Share Napisano 24 Lutego 2007 Witam wpadłem na pomysł aby dorobić z tyłu błotniki, cośw tym stylu co myślicie o tym? I tak to zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2007 Share Napisano 24 Lutego 2007 Witam wpadłem na pomysł aby dorobić z tyłu błotniki, cośw tym stylu co myślicie o tym? I tak to zrobie ] Będzie git. Model wyglądą całkiem nieżle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 24 Lutego 2007 Autor Share Napisano 24 Lutego 2007 chce zrobic przedłuzenie bosłon na zbiorniki takie, niewiem z czego to zrobic, moze doradzicie? Ale ztakich materiałów które moge w domu znalezc. Wiem niemam talentu w paincie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 24 Lutego 2007 Share Napisano 24 Lutego 2007 hahahah fajne malowidło, ale moim zdaniem te błotniki nie będa pasowały do modelu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 25 Lutego 2007 Autor Share Napisano 25 Lutego 2007 Narazie tyle, kurde farba mi s maski iechce puścic, a moczy sie juz w silnym roztworze kreta, co mam zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 Używaj tylko granulków i mocz w gorącej (!!!) wodzie. Druga rzecz to cierpliwość. Ja moczyłem 5 dób, ale po wyciągnięciu farbę palcem ściągałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 w gorącej nie bo tak jak mi plastik się odkształci.... najlepiej w letiej... i zostaw na kilka godzinek lub jak ci sie spieszy szczoteczka szoruj hihi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Kolego najlepszy jest dot czyli płyn hamulcowy daj na mniej więcej 10 min a może i pół godziny i będzie okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi